Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO xifra el seguiment de la vaga en un 70 – 75% a secundària i un 60% a primària

El conseller Josep González-Cambray ha anunciat aquest matí que els centres podran mantenir el currículum el curs vinent.

La delegada sindical d’educació pública a l’Alt Penedès i el Garraf, Lidia Almagro, acompanyada pel coordinador de CCOO a l’Alt Penedès i el Garraf, Albert Rodríguez, han explicat aquest dimecres al matí els principals motius de la vaga iniciada aquesta setmana al sector de l’ensenyament.

Almagro ha recordat que més de 28.000 alumnes no han pogut cursar els estudis de formació professional per manca d’oferta i que Catalunya està a la cua d’inversió en ensenyament. També ha criticat el nou currículum plantejat pel Departament, tot i que minuts després de la roda de premsa de CCOO, el conseller ha anunciat en una compareixença urgent que els centres podran mantenir el currículum actual el curs vinent.

La delegada sindical ha posat el focus en la manca de diàleg i de consens que mostra el Departament amb un col·lectiu castigat per les retallades dels darrers deu anys i els efectes de la pandèmia de coronavirus.

Des de CCOO situen el seguiment de la vaga en un 70-75% a secundària i un 60% a primària. Una xifres que, a manca de dades definitives en aquesta segona jornada, són extrapolables segons el sindicat a l’Alt Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: