Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista penedesenca, Txell Feixas, ha rebut el premi Comunicació

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals celebrava aquest dimecres la Nit de les Revistes i la Premsa en Català a l’Espai Endesa de Barcelona.

Aquest any els editors de premsa, revistes i mitjans digitals apostaven per la internacionalització dels premis i per guardonar a personalitats que han contribuït a posar Catalunya al mapa en diferents àmbits. El Premi, en la categoria de Comunicació, ha estat per Txell Feixas. Feixas és l’actual corresponsal al Pròxim Orient de TV3 i Catalunya Ràdio i el seu premi vol ser un reconeixement a tots els corresponsals dels mitjans públics que, amb la seva feina, permeten que el país tingui una televisió i una ràdio públiques que poden parlar d’igual a igual amb els mitjans internacionals més importants del món.

Txell Feixas va començar la seva activitat professional a Ràdio Vilafranca, i en una nit tant especial va tenir també un record pels seus orígens.

L’acte en el que la periodista de Mediona va ser reconeguda amb el Premi en la categoria de Comunicació, de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català el presentava l’escriptor Màrius Serra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: