Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La periodista penedesenca, Txell Feixas, ha rebut el premi Comunicació

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals celebrava aquest dimecres la Nit de les Revistes i la Premsa en Català a l’Espai Endesa de Barcelona.

Aquest any els editors de premsa, revistes i mitjans digitals apostaven per la internacionalització dels premis i per guardonar a personalitats que han contribuït a posar Catalunya al mapa en diferents àmbits. El Premi, en la categoria de Comunicació, ha estat per Txell Feixas. Feixas és l’actual corresponsal al Pròxim Orient de TV3 i Catalunya Ràdio i el seu premi vol ser un reconeixement a tots els corresponsals dels mitjans públics que, amb la seva feina, permeten que el país tingui una televisió i una ràdio públiques que poden parlar d’igual a igual amb els mitjans internacionals més importants del món.

Txell Feixas va començar la seva activitat professional a Ràdio Vilafranca, i en una nit tant especial va tenir també un record pels seus orígens.

L’acte en el que la periodista de Mediona va ser reconeguda amb el Premi en la categoria de Comunicació, de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català el presentava l’escriptor Màrius Serra.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: