Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Solidària ha obert un compte corrent per centralitzar les donacions als afectats per l’ h

Des de Vilafranca Solidària constaten, un cop més, com els desastres naturals tornen a deixar al descobert l'escandalosa pobresa i estat de vulnerabilitat econòmica i social permanent en la que viu la majoria de la població a Centre Amèrica i a àsia. Per això, fan una crida a la solidaritat i a la mobilització ciutadana [...]

Des de Vilafranca Solidària constaten, un cop més, com els desastres naturals tornen a deixar al descobert l’escandalosa pobresa i estat de vulnerabilitat econòmica i social permanent en la que viu la majoria de la població a Centre Amèrica i a àsia.

Per això, fan una crida a la solidaritat i a la mobilització ciutadana i de les institucions públiques per a canalitzar el màxim de recursos econòmics per pal·liar, en la mesura del possible, la situació en que es veuen abocades les poblacions d’aquests països. Segons recorden en un comunicat, l’aportació econòmica és la millor i més eficaç manera de canalitzar la nostra solidaritat, perquè la distància fa que l’enviament de materials resulti molt més car i menys eficient que comprar els elements necessaris als mateixos països o als països veïns.

Per centralitzar les donacions, Vilafranca Solidària ha obert un compte corrent a Caixa Penedès. Totes les donacions seran canalitzades mitjançant les ONG locals que treballen amb ONG, en els territoris damnificats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: