Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Loteria, retallables i altres novetats, a la parada dels Administradors a la Fira del Gall

Loteria, retallables i altres novetats, a la parada dels Administradors a la Fira del Gall

Els administradors ofereixen aquests dies a la seva parada dels dissabtes retallables del caganer del Drac i l’Àliga, una carta per els reis mags i una postal de nadal.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2017, Maria Bassegoda, Gemma Bertran, Max Margalef, Jordi Milà i Andreu Retamal, han informat que enguany a la parada que tindran durant la Fira del Gall es podran trobar un ampli ventall de productes per ajudar a finançar la FM del 2017.
A més de la loteria, que ja es pot adquirir en diversos establiments de la vila i a la parada de la FM dels dissabtes, amb el número 2.421, i amb participacions de 5€ se’n juguen 4€, també es podran trobar les ja típiques peces de bestiari.
I com a novetats d’enguany, la parada de la Festa Major comptarà amb uns retallables del caganer del Drac i del caganer de l’Àliga, amb il·lustració feta per Mikel Fuentes; una postal de Nadal on s’hi veuran representats els balls de la FM, i que ha estat realitzada per Dissenyem a Casa; i una carta als reis per pintar i que els més menuts podran escriure i entregar al patge Raimon o a Ses Majestats els Reis d’Orient.
La postal més la carta als reis es venen al preu de 2€; un caganer a 3€, la parella de caganers, el Drac més l’Àliga, 5€, i el pack de la parella de caganers, més la postal més la carta als reis al preu de 6€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: