Dilluns, 10 de novembre de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns peus de porc de Ca l’Estevet opten als Premis Innoforum

Aquesta setmana se celebra el Gastronòmic Fòrum Barcelona al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

El certamen inclou els Premis Innoforum, que reconeixen l’originalitat i la innovació, als quals opten tres productes de les comarques de Barcelona, La Hansifarra d’El Soler de N’Hug, fusió entre la botifarra catalana i el frànkfurt que ret homenatge a l’entrenador del Barça Hansi Flick, El Fresc, el cava d’Artium per degustar amb gel i els nous peus de porc farcits de Ca L’Estevet.
Els peus de porc de Ca L’Estevet ofereixen artesania i un producte llest per servir, sense ossos. L’establiment d’Ordal es caracteritza per un treball constant que combina innovació i tradició. Per exemple al febrer d’aquest mateix any van presentar la botifarra d’ou amb rostit d’ànec mut del Penedès, que va ser premiada en la 10a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana, o l’any 2022 van guanyar el primer premi en el 7è Concurs de botifarra d’ou de Catalunya, organitzat per la Fundació Oficis de la Carn, per elaborar la millor botifarra d’ou tradicional del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: