Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La millor botifarra d’ou de Catalunya es fa a Ca l’Estevet, a Ordal

El 7è Concurs de botifarra d’ou de Catalunya, organitzat per la Fundació Oficis de la Carn, ha guardonat Ca l’Estevet-Embotits d’autor per elaborar la millor botifarra d’ou tradicional del territori.

Aquesta és la segona vegada que el xarcuter Enric Rosell s’endú aquest guardó, premi que també va rebre el 2020. Rossell destaca que la distinció suposa un reconeixement a la feina ben feta.

A més del reconeixement el premi ha servit per millorar vendes i també perquè alguns cavistes de la zona s’hagin interessat per maridar els seus productes amb la botifarra.

Enric Rosell va rebre també una menció especial en la categoria ‘botifarra d’ou singular’ amb una botifarra d’ou elaborada amb croissant i pernil curat. De la comarca, Embotits Mallart també va aconseguir ser finalista per la seva botifarra d’ou tradicional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: