
CORPINNAT suma Mas Bertran i AT Roca i arriba als 19 cellers
Amb la incorporació dels cellers Mas Bertran i AT Roca, la marca col·lectiva CORPINNAT assoleix els 19 membres, consolidant la seva «aposta per un model obert i integrador».
El reglament de la marca garanteix escumosos de gran qualitat amb 100% raïm ecològic, verema manual, vinificació íntegra a la propietat i llargues criances.
Mas Bertran manté la seva filosofia de respectar la terra, preservar les varietats autòctones i elaborar vins i escumosos amb personalitat pròpia. Fundat l’any 2005 per les cosines Eva Ventura i Roser Carbó, el celler ha passat d’un petit garatge a les actuals instal·lacions de Sant Martí Sarroca, creixent de manera orgànica i fidel al treball artesà.
Pel que fa a AT Roca, va ser fundat el 2013 per Agustí Torelló Sibill i la seva família. El celler té la seva finca als antics dominis del Monacat de Sant Sebastià dels Gorgs. Des dels inicis, la família ha apostat per una viticultura ecològica i regenerativa de secà, verema manual i una enologia de mínima intervenció, elaborant escumosos de llarga criança i 100% Brut Nature.
Integrants del projecte
Des del seu naixement el 10 d’abril de 2018, CORPINNAT ha integrat els següents cellers: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut, Pardas, Bufadors, Cisteller, Viader, Mas de la Basserola, Celler Kripta, DEMOST i, ara, Mas Bertran i AT Roca.
Comentaris