Una quarantena de cuiners de renom participaran en el cinquè Festival Gastronòmic CORPINNAT
Del 12 al 31 de juliol, torna una de les grans cites enogastronòmiques del Penedès i Catalunya.
El Festival Gastronòmic CORPINNAT celebra la seva cinquena edició. Enguany ho farà amb 41 sopars, creats per gairebé 40 cuiners de renom i servits en espais singulars dins dels cellers CORPINNAT. També, i per primera vegada, dos dels restaurants que hi participaran seran de fora de Catalunya: La Lobita, de Sòria, i La Tabla, de Gijón.
La presentació del festival ha tingut lloc aquest dilluns a Barcelona, amb la participació del director de l’INCAVI, Joan Gené, i de Pere Llopart i Roc Gramona per part de CORPINAT, en el seu primer acte com a nou president i vicepresident de la marca.
El festival s’emmarca aquest any dins el projecte Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Cada vetllada començarà amb una visita guiada pel celler i continuarà amb un sopar d’alta gastronomia acompanyat d’escumosos CORPINNAT.
El cartell d’aquesta cinquena edició l’han fet alumnes de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca.