Dijous, 2 d'octubre de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
22 cellers elaboradors de cava obriran les portes al públic el diumenge 12 d’octubre

22 cellers elaboradors de cava obriran les portes al públic el diumenge 12 d’octubre

El diumenge 12 d’octubre, coincidint amb la festivitat del Pilar, torna la Jornada de Portes Obertes dels cellers elaboradors de cava.

Organitzada per la Confraria del Cava amb el suport de l’associació d’elaboradors AECAVA, la jornada convida el públic a endinsar-se en el món del cava de la mà dels seus protagonistes.

Un total de 22 cellers obriran les portes per oferir activitats per a tots els públics: visites guiades per les instal·lacions i vinyes, tastos comentats, degustacions especials i experiències personalitzades. L’objectiu és apropar al visitant la cultura del cava i el paisatge que li dóna vida, posant en valor tant el procés d’elaboració com l’entorn natural i humà que hi ha al darrere.

Com en edicions anteriors, les visites requereixen reserva prèvia. Les inscripcions es poden fer directament amb cada celler, a través dels canals habituals: web, correu electrònic o telèfon.
Els preus varien segons la proposta de cada celler: algunes visites són gratuïtes, i d’altres tenen un cost, sovint amb finalitats solidàries. De fet, una part important dels cellers destinarà els fons recaptats a projectes socials, entitats locals o iniciatives benèfiques, reforçant així el compromís del sector amb la societat.

Tota la informació actualitzada, incloent el detall de cellers, preus, horaris i canals de reserva, es pot consultar als webs d’AECAVA i la Confraria del Cava.

Cellers participants

Els cellers que participen enguany són: Alta Alella, Batllori, Blancher, Canals & Domingo, Canals & Munné, Cava Rovellats, Caves Bolet, Celler Eudald Massana, Celler Parató, Celler Vell Cava, Cellers Carol Vallès, Codorníu, Giró Ribot, Guilera, Jaume Serra, Juvé & Camps, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Molí Parellada, Pagès Entrena, Torrens Moliner i Vins el Cep.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: