Quinze cellers obren les seves portes en el marc de la verema del Cava organitzada per AECAVA
Un d’ells és el celler de Cava Rovellats situat a la carretera de la Bleda, a Sant Martí Sarroca, que aquest passat dissabte va oferir als seus visitants la possibilitat de ser viticultors per un dia
Aquest mes de setembre AECAVA ha permès que fins a quinze cellers productors de cava hagin obert les seves portes oferint experiències vinícoles úniques amb l’objectiu de viure la verema com mai.
Un d’ells és el celler de Cava Rovellats situat a la carretera de la Bleda, a Sant Martí Sarroca, que aquest passat dissabte va oferir als seus visitants la possibilitat de ser viticultors per un dia. L’experiència es va desenvolupar de 10 del matí a 15:00 de la tarda i es va fragmentar en diverses parts. En primer lloc, des del jardí modernista es va dur a terme una breu explicació de la història de Rovellats així com els integrants del grup van poder visitar la masia del segle XV i la capella.
Tot seguit, l’activitat es va traslladar a la vinya on es van realitzar diverses explicacions sobre com es treballa aquesta al nostre país. En aquest sentit, la següent part de l’experiència va consistir a podar el raïm directament de les vinyes i trepitjar-lo posteriorment amb els peus, tal com feien abans. Àlex Martínez, responsable d’enoturisme del celler explica com és d’immersiva enguany l’activitat.
Al final de l’activitat els forasters van poder gaudir d’un brunch maridat amb tres caves reserva. Tot plegat en el marc de la Verema del Cava organitzada per AECAVA durant aquest mes de setembre.