Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Verema del Cava agrupa experiències enoturístiques a través de l’Institut del Cava

Entre avui i el 17 de setembre, cada divendres, dissabte i diumenge es programen activitats relacionades amb la verema.

Són activitats de tota mena i cada proposta és diferent a les altres. L’Institut del Cava, a demanda dels cellers, ha exercit com a paraigua d’aquestes propostes i n’ha liderat la comunicació per arribar al major nombre de persones possible.

Des de l’Institut del Cava esperen que la iniciativa tingui continuïtat, donada la bona resposta que estan obtenint fins ara.

Els 13 cellers que s’agrupen durant l’època de verema per oferir una trentena de propostes aptes per a tots els públics, tant de dia com de nit són Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep.

En el cas de Sumarroca, tenen una verema nocturna aquesta nit i una activitat de caire més familiar tot i que oberta a tothom, el dissabte 3 de setembre.

A Gramona, la proposta serà pel divendres 2 de setembre al vespre i acabarà amb un sopar a l’aire lliure.

Per enriquir aquestes activitats, els visitants poden complementar el dia amb un maridatge gastronòmic: els Menús de La Verema del Cava. Deu restaurants ubicats al Penedès han preparat una oferta culinària per a ser maridada amb els caves dels cellers participants. Els restaurants adscrits són: El Mirador de les Caves, El Cigró d’Or, La Cava d’en Sergi, Cal Blay Vinticinc, Cal Ticus, Casa Joan, Taps de suro, Sol i Vi, Fonda Neus i Ca la Katy.

A la pàgina web de l’Institut del Cava hi ha la informació detallada de totes les propostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: