
CORPINNAT incorpora el celler Viader com a nou membre del col·lectiu
Viader és el nou membre de la marca col·lectiva CORPINNAT després d’haver superat totes les auditories obligatòries.
Ja són catorze els cellers del territori penedesenc que aplega el col·lectiu i que elaboren vins escumosos seguint un dels reglaments «més exigents del món» en rigor i qualitat.
Des del seu naixement, el 10 d’abril del 2018 fins l’actualitat, CORPINNAT ha anat integrant els següents cellers: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut, Pardas, Bufadors, Cisteller i, des d’ara, Viader.
Celler Viader és l’aventura personal de l’Eduard Viader, enginyer agrònom que l’any 2009, amb només vint-i-un anys, va iniciar el camí d’elaborar els seus propis escumosos. Durant més d’una dècada, el projecte va anar prenent forma en una petita cava al centre de Sant Sadurní d’Anoia. Fins que l’any 2018, es va establir en una masia envoltada de vinyes molt a prop d’Espiells: Can Rossell de la Llena.