Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet i la Gornal ha celebrat una reeixida 20a edició de la fira Castellet Medieval

El segon cap de setmana de juny, els carrers del nucli de Castellet es vesteixen d’època medieval per celebrar el Castellet Medieval, una activitat cultural i lúdica que organitza l’Ajuntament.

L’alcalde de Castellet i la Gornal, Xavier Revuelta, remarca el fet d’haver arribat a la vintena edició amb un esdeveniment central al municipi.

Durant aquests dos dies, el poble situat al mig del Parc del Foix interromp la seva tranquil·litat per transformar-se de gala en època medieval amb activitats, tallers, parades d’artesania i alimentació, espai enogastronòmic, espectacles i concerts per a tots els públics, i moltes propostes més.

Aquest esdeveniment, plenament consolidat, ha estat treballat per tal de donar-li contingut propi, que la diferenciï d’altres similars que es fan al territori i que li atorgui singularitat. És també una eina de promoció econòmica i turística del territori, perquè el Mercat Medieval és l’esdeveniment més rellevant del municipi.

Enguany la fira comptava amb una àmplia oferta d’espectacles, cercaviles musicals i actuacions que endinsaven als visitants a l’època medieval, també tallers i mostres d’oficis, i un ventall divers de parades d’artesans, tant dissabte com diumenge. També es continuava apostant per la promoció econòmica i turística del territori oferint una mostra enogastronòmica on es podien degustar vins, caves i escumosos dels cellers locals i una gran varietat d’oferta gastronòmica amb productes de proximitat.
El dissabte, la jornada culminava amb un espectacle de gran format “L’encanteri”, un espectacle únic al panorama espanyol, que desembarca a Castellet i la Gornal especialment pensat pel Castellet Medieval, un espectacle que barrejava acrobàcies, els malabars i equilibris, de forma teatralitzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: