Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana 19a edició de la fira mercat Castellet Medieval

Aquest cap de setmana 19a edició de la fira mercat Castellet Medieval

Des de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal confien que hi passaran entre 5.000 i 6.000 persones durant el cap de setmana.

La fira consolida les principals novetats introduïdes l’any passat, com són el seu creixement cap a la part alta del poble, entre l’entrada el castell i l’escultura Anell de Moëbius, a sobre l’església de Sant Pere de Castellet, i també el segon aparcament de vehicles a Torrelletes, amb bus llançadora que fa viatges gratuïts d’anada i tornada contínuament.

Des de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal confien que hi desfilaran entre 5.000 i 6.000 persones repartides entre tot el cap de setmana. Hi haurà dos busos llançadora que uniran el Castellet Medieval amb dos pàrquings ubicats als dos nuclis més propers del poble, com són Clariana i Torrelletes, amb la idea d’evitar aglomeracions a l’aparcament de darrere el cementiri.

La fira obrirà els dos dies a les 11 del matí, dissabte fins les 12 de la nit i diumenge fins les 10. Hi haurà un total de 22 parades disseminades per tot el carrer principal del poble, a més de tallers d’oficis antics. Es complementarà amb cercaviles itinerants de teatre i música, i els espectacles infantils que es concentraran a l’escenari de davant la Societat Recreativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: