Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’ha dut a terme als Monjos una nova edició de la Fira Remeiart

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, s’ha celebrat al Castell de Penyafort.

Estava dedicat a les herbes remeieres, la cosmètica natural i la salut, amb la participació de gairebé 50 parades que oferien productes relacionats amb les herbes, la cosmètica, l’alimentació o l’artesania feta amb herbes. El balanç de la fira ha estat molt positiu, malgrat la forta calor de tot el dia.

Al llarg del dia hi havia també més d’una trentena d’activitats amb tres caminades, rutes guiades de descoberta de flora, visites guiades al Castell de Penyafort, espectacles familiars, concerts, tallers i xerrades de tot tipus relacionades amb les herbes. Enguany tota la oferta infantil tradicional del Remeiart s’agrupava sota l’espai Remeiart Infantil, on s’englobaven tots els tallers, activitats i manualitats per als més petits.
El Remeiart és un referent de les fires sobre herbes remeieres que es fan a Catalunya, i compta amb un reconeixement molt important entre les persones que es dediquen a aquestes temàtiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: