Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alberg de Vilafranca està en ple funcionament després de les obres de millora energètica

L’Alberg de Vilafranca, situat al recinte de la Fassina, ha reprès la seva activitat

A finals de l’any passat s’hi van efectuar les obres de millora pel que fa al confort tèrmic, la il·luminació, la renovació de l’aire, l’eficiència energètica i el consum d’energia.

L’edifici disposa d’aules i d’una sala de conferències equipades per organitzar jornades formatives, congressos de petit format o seminaris. Aprofitant el seu ple rendiment, des de les regidories de Joventut i Esports la setmana passada es va fer una visita amb representants de clubs esportius de Vilafranca per mostrar les millores i oferir estades al mateix alberg.

El projecte executat, amb un import de 255.746 euros ha inclòs millores en la ventilació i la climatització, la instal·lació de proteccions solars a les façanes i la renovació de la il·luminació amb tecnologia LED per disminuir el consum elèctric i afavorir l’estalvi energètic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: