Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 detinguts per robatoris amb força a l’interior de vehicles

La Policia Local de Vilafranca va detenir entre divendres i dissabte 3 persones implicades en robatoris amb força a l’interior de vehicles i una altra per robatoris amb intimidació.

La detenció de les 3 persones es va produir gràcies a la investigació de la Policia Local arran de 3 robatoris a l’interior de vehicles mitjançant el trencament del vidre que es van detectar divendres al matí i que s’haurien perpetrat durant la nit anterior als carrers Santa Magdalena, Pere Giró i Mare Ràfols. En un dels casos, els enregistraments d’una càmera de seguretat van permetre analitzar el modus operandi d’aquest grup de persones i les seves característiques físiques. La detenció d’aquest grup organitzat es va poder fer divendres cap a les 12h quan un agent va detectar-los al carrer del Nord. En l’escorcoll dels tres individus, dos homes i una dona, es va trobar a motxilla que portava la dona les claus de diverses guixetes d’un supermercat de la Vila on amagaven estris robats, que en alguns casos es van poder retornar als seus propietaris. No es descarta que aquests 3 delinqüents hagin participat en altres robatoris a l’interior de vehicles registrats darrerament.

D’altra banda, la Policia Local també va detenir dissabte cap a les 19h un individu que hauria comès dos robatoris amb intimidació divendres i dissabte i un furt de bijuteria en una parada del mercat a la rambla de Sant Francesc. La detenció es va poder efectuar gràcies a les descripcions acurades facilitades per les víctimes dels robatoris i del furt. En un dels casos de robatoris amb intimidació, l’individu hauria amenaçat les víctimes amb una navalla per sostreure un patinet.
La Policia Local va muntar un dispositiu per poder enxampar l’individu, que va ser detingut cap a les 19h a l’inici del c/ Amàlia Soler. L’home va quedar denunciat també per possessió de marihuana i haixix.

Finalment, la Policia Local va frustrar divendres al matí l’ocupació il·legal d’un pis al carrer Santa Magdalena. L’avís el va donar el propietari de l’immoble alertant que tenia una persona retinguda a l’interior i que hauria canviat el pany del seu pis. Els agents es van personar i van aixecar acta dels fets pels quals l’individu, que va abandonar voluntàriament l’immoble, va quedar com investigat per un delicte d’usurpació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: