Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Pinnae i els Castellers de Vilafranca fan pinya per a la inclusió

La Fundació Pinnae i els Castellers de Vilafranca fan pinya per a la inclusió

Cinc entitats socials participen en aquesta iniciativa que busca promoure la diversitat, la igualtat i el respecte a través dels valors dels castells.

La Fundació Pinnae i els Castellers de Vilafranca organitzen un taller de “Team Building” el proper dimecres, 17 de juliol, a Cal Figarot, amb l’objectiu de transmetre els valors dels castells a cinc entitats socials del Penedès.

Els participants, que provenen d’entitats que treballen amb persones amb discapacitat, trastorns mentals, gent gran i altres col·lectius amb dificultats, aprendran sobre diversitat, igualtat i respecte.

Les entitats participants inclouen la Fundació Ave Maria de Sitges, la Fundació Mas Albornà de Sant Pere Molanta, la Fundació Àuria d’Igualada, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i Tegar de Vilanova i la Geltrú.

Es preveu l’assistència d’una setantena de participants amb diversitat funcional. L’objectiu és trencar estereotips i fomentar la inclusió social.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: