Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Concert d’Essència de Gospel a l’església de Sant Francesc de Vilafranca aquest diumenge

Concert d’Essència de Gospel a l’església de Sant Francesc de Vilafranca aquest diumenge

El grup Essència de Gospel torna a Vilafranca aquest diumenge 7 de maig, a partir de les 7 de la tarda, amb un espectacle ple d’energia i espiritualitat.

Per aquest concert comptaran amb l’acompanyament instrumental de Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Carbó al contrabaix, David Monteagudo a la bateria i també de les cantaires del grup Clàudia Violan amb el violoncel i Carola del Campillo amb el saxo tenor. A més, també hi seran els dos solistes habituals Francesc Creixell i Samantha Triquell, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto.

Una altra de les novetats serà que aquest concert comptarà amb la sonorització de músics, cantaires i solistes a càrrec de l’empresa Fase 3 Production.

El preu de l’entrada és de 10€ i es pot adquirir de manera anticipada a la llibreria La Cultural del carrer Sant Joan o bé a la mateixa església, el dia del concert, una hora abans de l’inici.

El grup Essència de Gospel enceta amb aquest espectacle de diumenge un seguit de concerts que el portaran per diverses localitats penedesenques els propers mesos de juny, juliol i agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: