Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clara Queraltó presenta a Vilafranca ‘Com un batec amb un micròfon’

L’escriptora del Pla del Penedès presenta aquest dilluns, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Escorxador, la novel·la amb la qual es va proclamar guanyadora del Premi Llibres Anagrama.

La presentació, organitzada conjuntament per l’editorial i La Cultural Llibreria, consistirà en una conversa entre l’autora i el poeta Ricard Garcia.
Com un batec en un micròfon narra una historia d’amor i seducció entre una noia que tot just acaba de fer els divuit anys, fascinada per la cultura japonesa i que és a punt d’iniciar els seus estudis universitaris i un home de trenta-nou anys amb qui coincideix en un poble de l’Empordà en el qual la noia passa l’estiu a casa del seu avi. La novel·la de Clara Queraltó consta de dues parts. A la primera, el lector coneix l’evolució de la historia a través de la veu de la Gabriela que parla amb un llenguatge viu i expressiu que reprodueix l’argot propi dels joves. A la segona part, és el Quim el qui exposa el seu punt de vista d’aquesta relació amb la Gabriela.
Professora de llengua i literatura catalana, Clara Queraltó va irrompre en la literatura catalana amb el recull de contes El que pensen els altres (Proa, 2018) amb el qual va obtener el prestigiós Premi Mercè Rodoreda a la Nit de Santa Llúcia del 2017. Posteriorment, ha publicat la novel·la Et diré R (Empúries, 2021) i la novel·la infantil Xiular en cas d’emergència (Bindi Books, 2023). Així mateix ha participat en les antologies de narracions breus Barcelona Suites i Nit d’Estiu publicades a Univers al 2019 i al 2020, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: