Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clara Queraltó presenta a Vilafranca el recull de contes guanyador del premi Mercè Rodoreda

L’acte ha estat organitzat conjuntament per l’Editorial Columna i La Cultural llibreria.

L’escriptora, traductora i tertuliana, Bel Olid, presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’escriptor Pep Antoni Roig, autor de la novel·la Abans de la boira, apadrinaran, el proper dijous, dia 22 de febrer, a dos quarts de nou del vespre, a la sala d’actes de l’Escorxador, la presentació del llibre de Clara Queraltó “El que pensen els altres” publicat per l’editorial Proa. Es tracta del recull de contes amb el qual la jove escriptora del Pla del Penedès es va proclamar guanyadora del prestigiós premi Mercè Rodoreda de contes. L’acte ha estat organitzat conjuntament per l’Editorial Columna i La Cultural llibreria.

Els protagonistes del llibre són personatges que tenen una vida anònima, molt allunyada dels focus mediàtics o dels grans escenaris de la fama o l’èxit. I és dins d’aquesta quotidianitat, a vegades trista, a vegades alegre, on Clara Queraltó situa les històries de les seves criatures literàries i els fa viure un seguit de situacions a partir de les quals sortiran a la superfície sentiments com ara la por, el dubte, la decepció o la culpa.

Llicenciada en filologia i especialitzada en teoria literària, Queraltó debuta amb aquest recull de contes en el món de la creació literària.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: