Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès reivindica el 8 de març en l’àmbit laboral

L’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès reivindica el 8 de març en l’àmbit laboral

Aquest divendres és 8 de març, dia de la dona treballadora, i com ja és de costum, l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès vol que s’omplin els carrers de reivindicacions combatives.

Per això han convocat una manifestació a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Jaume I, que recorrerà els principals carrers de la Vila. Sota el lema “Feminisme de base, feminisme de classe”, l’Esquerra Independentista vol posar sobre la taula els drets laborals de les dones que, en ple segle XXI encara existeix una desigualtat vers els homes. En els darrers anys, i més arran de la pandèmia de la Covid-19, s’ha vist com les tasques que desenvolupen les dones mouen el món, però massa sovint aquestes estan infravalorades, ja sigui per un sou més baix que els seus companys homes o amb convenis que no estan a l’altura de les tasques que desenvolupen. Alguns d’aquests exemples els trobem amb les infermeres o amb les treballadores del serveis d’atenció domiciliària. Com a dones amb consciència de classe es vol reivindicar els drets que pertoquen.

Demà dissabte a partir de les 11 del matí a l’Ateneu Popular X, es farà la presentació del llibre ‘Teoria feminista: del marge al centre’, de Bell Hooks, presentat per la Georgina Monge. Al acabar, hi haurà vermut musical amb Rude Girl Club.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: