Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició Dones Diverses posa la mirada en les dones amb discapacitat

Dones Diverses consta d’una compilació de 36 fotografies, acompanyades de testimonis en primera persona de diferents dones amb discapacitat.

Per entendre quina és la realitat de les dones amb discapacitat física i/o orgànica, l’exposició compta amb un espai de projecció de dades de context relacionades amb les fotografies i els relats, treballats per l’edició de “Dona, alça el vol 2023”. També disposa d’un espai de participació per a les persones assistents per promoure la reflexió vers les desigualtats que pateixen les dones amb discapacitat.

El projecte té com a objectiu conscienciar sobre les múltiples discriminacions que pateixen les dones amb discapacitat física i orgànica en l’àmbit laboral, social i la seva quotidianitat, especialment en la incorporació al mercat de treball.

L’exposició està dividida en quatre temàtiques: Violència i discriminació; Empoderament i trencament; Autenticitat, plenitud i cures; i Cooperació i es pot visitar fins el 17 de març en l’horari habitual de la Sala dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: