Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Contra el Càncer presenta un projecte a partir de l’obra d’Apel•les Fenosa

Penedès Contra el Càncer, en col·laboració amb la Fundació Apel·les Fenosa, va organitzar un Fòrum Obert el passat 2 de febrer a l’Escorxador de Vilafranca.

A l’acte es va presentar un nou projecte de mediació a partir de l’obra d’Apel•les Fenosa amb noves propostes contemporànies.

En aquesta ocasió després d’una introducció tècnica de la Directora del Museu, Nekane Aramburu, en col•laboració amb l’educador Sebastià Mascaró, es va projectar una selecció d’obres de videoart amb diferents mirades de persones amb càncer, peces seleccionades pel codirector artístic Ricard Mamblona del Festival Internacional de Cortometrajes y Arte sobre enfermedades.
L’Associació Penedès Contra el Càncer el forma un equip humà de persones voluntàries i amb vocació solidària que donen suport i acompanyen a les persones que transiten per la malaltia i al seu entorn.
La seva tasca es fonamenta en una vessant pedagògica que pretén trencar les desigualtats i estigmes socials que provoquen un gran impacte emocional i social en les persones malaltes de càncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: