Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen ajudar els membres de la colla a gestionar la pressió de fer grans castells

Donar suport en la gestió de les emocions i la pressió que suposen fer grans castells i ser una de les colles punteres, és un dels objectius de la nova junta del Verds.

Ernest Gallart i àngel Grau han oferien aquest dimarts a la tarda la seva primera roda de prema com a nous president i cap de colla dels Castellers de Vilafranca. A banda de ser una pressa de contacte amb la premsa, es tractava també de presentar algunes de les línies de treball que s’han marcat per aquests 4 anys.

A nivell casteller, Àngel Grau va explicar que els primers grans reptes d’aquesta primera temporada seran evidentment Sant Fèlix i el Concurs de Tarragona, a banda de continuar sent un referent en el món casteller. Un punt en que també va insistir Ernest Gallart explicant que s’havia format una junta molt transversal, sumant joventut i experiència, que volia ajudar la colla a continuar creixent.

Entre els principals projectes a tirar endavant, com ja van explicar dissabte després de ser escollits, s’han marcat apostar al 100% per la gestió de la salut mental de la colla. Àngel Grau recordava que es posa molta pressió a nivell casteller, i que cal saber-ho treballar i gestionar.

Una mostra d’aquesta pressió és la voluntat de recuperar els castells de 10, poder tornar a descarregar castells amb agulla i en la mesura del possible poder continuar innovant amb noves construccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: