Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els instituts de Vilafranca oferiran una jornada conjunta de presentació de l’ESO

Els instituts de Vilafranca oferiran una jornada conjunta de presentació de l’ESO

La jornada serà dijous 15 de febrer a les 18.30 h

El dia 8 de març s’obre el període de preinscripció per a l’educació secundària obligatòria. Es tracta del procés que s’ha de seguir per sol·licitar una plaça escolar, i l’han de fer les famílies amb fills i filles que hagin d’accedir per primera vegada a un centre educatiu.

Els centres educatius organitzen jornades de portes obertes perquè les famílies puguin apropar-se als centres, conèixer els equips docents, els projectes educatius, les instal·lacions i preguntar tots els dubtes que aquest procés els pugui generar.

La gran novetat és que enguany es farà una única jornada conjunta de tots els instituts per oferir una informació coordinada i visibilitzar el treball comú. Serà el dijous 15 de febrer a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa a les 18.30h i està organitzada pels instituts de la vila, els Serveis Territorials d’Educació al Penedès i l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Posteriorment, cada institut oferirà una jornada de portes obertes i una visita a les instal·lacions del centre i servirà, també, per mostrar els seus projectes més específics.

L’aforament de la jornada conjunta a l’auditori municipal és limitat. Les famílies de 6è de primària que hi vulguin assistir poden recollir la seva entrada els dies 13 i 14 de febrer de 9 del matí a 2 de la tarda i de 4 de la tarda a 8 del vespre a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: