Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Sant Sadurní, entre els 140 municipis que es limitarà el preu del lloguer

La contenció dels preus dels lloguers entraria en vigor a Catalunya al febrer

El ministeri d’Habitatge ha anunciat que es limitarà el preu del lloguer a 140 municipis de Catalunya, entre els quals es troben Vilafranca i Sant Sadurní. Serà a partir del febrer, i avui la consellera Ester Capella s’ha compromès a publicar l’índex de referència per a zones tenses després de mesos de retard. Ho ha anunciat en una compareixença a Madrid, després d’haver-se reunit amb la ministra d’Habitatge espanyola, Isabel Rodríguez.

A partir d’ara, els contractes nous de lloguer en els municipis afectats com Vilafranca o Sant Sadurní no podran superar, un cop aplicat l’IPC, el preu del darrer contracte vigent (en un termini de cinc anys). Així mateix, si el propietari és un gran tenidor, el preu no podrà superar l’índex de referència del preu de lloguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: