Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ofereix ajuts per a propietaris per llogar un habitatge

La intenció és ampliar la borsa d’habitatge de lloguer del Consell Comarcal, i el termini per presentar soL·licituds acaba el 15 d’aquest mes de novembre.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per a persones físiques o jurídiques propietàries d’habitatges o assimilades, que vulguin llogar o tinguin llogats habitatges o que vulguin renovar contractes de lloguer, mitjançant la Borsa de Lloguer de l’Alt Penedès.

La Borsa funciona des de fa 14 anys i actualment té uns 200 lloguers vius. Els propietaris que lloguen mitjançant la Borsa tenen una assegurança de la llar gratuïta, una assegurança que cobreix els impagaments i assistència jurídica gratuïta. A més, per al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal és una prioritat garantir una bona relació propietaris-llogaters, per la qual cosa es fa un seguiment de tots els lloguers i un tancament al final de cada contracte.

Els habitatges que es vulguin incloure en la Borsa del Consell Comarcal han d’estar ubicats a l’Alt Penedès, excepte als municipis que tenen la seva pròpia Borsa com ara Vilafranca i Sant Sadurní, i s’hauran de destinar a residència habitual de les persones arrendatàries.

Els ajuts del Consell Comarcal es poden destinar a obtenir la documentació necessària per a l’arrendament, assolir les condicions d’habitabilitat, reparar o substituir electrodomèstics, contractar subministraments, pagar impostos que afectin l’habitatge o derrames extraordinàries, i a millorar, conservar, reparar o netejar l’habitatge.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 15 de novembre de 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: