Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafel Ramon ha estat escollit com a nou president de Covides en la darrera assemblea

Ramon, que ja exercia de president en funcions, ha destacat la digitalització, l’augment del vi embotellat i el relleu generacional com a principals objectius a desenvolupar en els propers anys.

La cooperativa celebrava aquest passat27 de gener una assemblea general al seu celler de Sant Sadurní amb una participació de més de 100 socis. Durant la trobada s’han aprovat els comptes del celler entre l’agost del 2022 i el juliol del 2023 i s’ha fet la renovació del consell rector. Rafel Ramon ha estat escollit nou president de la cooperativa, en successió a Fèlix Galimany que deixa el càrrec per problemes de salut. A més, Ricard Vallès, deixa el consell rector i s’incorporen Montse Lluisià i Cristina Freixedes. Els càrrecs del consell rector son renovats cada 8 anys seguint els estatuts del celler.

En el seu discurs, Rafel Ramon ha volgut agrair la tasca del darrer president de Covides, Fèlix Galimany, i ha fet un repàs als principals objectius en els que se centrarà el consell rector.

Un dels temes principals serà seguir creixent en el percentatge de vi embotellat garantint el valor i la sostenibilitat. A més, es treballarà en la digitalització i la modernització dels processos, amb la formació dels treballadors i socis, i la potenciació de la venta online, les xarxes socials i l’enoturisme. Ramon també ha explicat que es treballarà en el relleu generacional, la captació de nous socis i les relacions amb altres cooperatives.

Dins de Covides, Ramon ja va formar part de consell rector com a vicepresident durant la presidència de Joan Marcé. Aquest càrrec va repetir-lo quan Fèlix Galimany va ocupar la presidència. En els darrers mesos, Ramon ha estat exercint les funcions de president.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: