Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detinguts dos individus per robatori amb violència i agressió sexual a Vilafranca

Detinguts dos individus per robatori amb violència i agressió sexual a Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de diumenge dos individus com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i d’agressió sexual.

La detenció es va produir després de la trucada d’una persona que informava d’una noia a qui li havien sostret la bossa de mà afirmant que havia estat un jove que anava amb un grup més nombrós i que la noia els havia seguit fins a la rambla Sant Francesc. La Policia Local es va personar a la rambla on la noia va assenyalar un jove assegut en un banc i manifestant que al carrer Oviedo a ella i a una acompanyant aquest jove i un altre els havien fet tocaments no consentits i finalment els hi havien robat la bossa de mà.
Els agents de la Policia Local van identificar el jove i van procedir a la seva detenció i trasllat a dependències policials. Posteriorment els agents va poder detenir un segon agressor a l’aparcament del Pati de la Serra, alertats per una trucada de la mateixa persona que havia ajudat les joves en primera instància. Aquest segon individu també va ser detingut traslladat a les dependències policials. A l’escorcoll se li va trobar una bosseta que podria ser cocaïna. La víctima també va traslladada a dependències juntament amb una acompanyant, menor d’edat, i posteriorment van ser portades a casa per la patrulla. Ambdós detinguts han passat a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: