Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola aprova per unanimitat les bases genèriques de subvencions

L’Ajuntament d’Olèrdola aprova per unanimitat les bases genèriques de subvencions

Impulsem Olèrdola, ERC i PSC destaquen que es facilita la feina a les entitats i ApO considera que no s’introdueixen grans canvis.

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava dimarts 5 de desembre les bases genèriques reguladores de les subvencions municipals en les àrees de cultura, esports i serveis socials. L’alcaldessa, Fina Mascaró, resumia que una de les modificacions destacades és que ara l’oposició passava a tenir veu i vot en la decisió de l’atorgament de subvencions, quan fins ara només tenia veu. Segons Mascaró, la redacció de les bases és més clara i en l’apartat d’ítems que es puntuaran es recullen propostes de les entitats.

Per part de l’oposició Ingrid Gras, regidora d’Alternativa per Olèrdola, va exposar que el seu grup votava a favor de les bases perquè consideraven que pràcticament tot segueix igual que en els anys anteriors, malgrat els grups que ara estan al govern municipal criticaven les bases quan estaven a l’oposició.

En el ple també es va aprovar la xifra oficial d’habitants del municipi. En data d’1 de gener de 2023 el padró recull que a Olèrdola hi residien 3.968 habitants, un 2’11% més que en l’any anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: