Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelles de Foix aprova un pressupost municipal per al 2024 de 3,7 M€

Un pressupost amb què es fa front a l’increment de la despesa corrent, que es preveu en un 10%.

L’objectiu de l’Ajuntament és per continuar preservant els serveis públics municipals i l’atenció a la ciutadania. El pressupost comptarà amb una injecció suplementària de més d’un milió d’euros provinent d’una subvenció de capital de la Diputació de Barcelona.
La regidora d’Hisenda, Lídia Doblas, va presentar les principals xifres i va assenyalar que, tot i la delicada situació financera i el poc marge de que encara disposa l’Ajuntament per a inversions, calia destacar les diverses aportacions extraordinàries de la Diputació de Barcelona, entre les que cal subratllar l’ajut d’1,6 milions d’euros, que ha permès eixugar la sentència pel cas de Can Coral, i una segona aportació d’1.110.000 euros que permetrà afrontar diversos projectes i millores dels equipaments municipals. Algunes de les actuacions contemplades són la remodelació del local social de Plana de les Torrelles, l’arranjament de la zona esportiva, una nova llar d’infants, la remodelació de la coberta del Casal Torrellenc; la rehabilitació i renovació de l’antiga escola com a espai polivalent – que compta amb una partida de 150 mil euros – , o mig milió d’euros per a un pla d’asfaltat de carrers i millora de camins.
La proposta del govern d’Impulsem Torrelles de Foix encapçalat per Sergi Vallès va obtenir el suport dels dos regidors d’ERC. La sessió va comptar amb l’absència per motius personals de la portaveu del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: