Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda de loteria es manté estable a Vilafranca, amb algunes terminacions ja esgotades

Les administracions acostumen a tenir cada any el mateix volum de vendes i comenten que són molt esglaonades al llarg dels darrers mesos, tot i que sempre hi ha compres de darrera hora.

Aquest divendres 22 de desembre se celebra el tradicional sorteig de la loteria de Nadal, i en les administracions vilafranquines aquests dies han estat de feina intensa, i pràcticament fins el darrer moment d’aquest dijous preveuen fer vendes.

El volum de venda de loteria, segons comenten des de les administracions, s’acostuma a mantenir sempre molt estable cada any per aquestes dates, sense grans fluctuacions.

En el cas de l’administració número 1, Ca La Marina, el seu responsable Josep Bages comentava que en aquestes dates més que en altres sorteigs al llarg de l’any reben demandes de números o terminacions concretes. Els acabats en 13 són dels més demanats.

Des de l’administració número 3, Cal Jolper, dijous al matí explicaven que afrontaven les darreres hores abans del sorteig amb bona part dels números que tenien esgotats. El seu responsable, Màxim Oller, apuntava que els en quedaven pocs per triar, i amb algunes terminacions ja esgotades.

El sorteig començarà a les 9 del matí del 22 de desembre, com és tradicional, i es fa al Teatre Reial de Madrid amb els nens de Sant Ildefons com a protagonistes. Al llarg del matí, la seva habitual cantarella anirà acompanyant moltes persones pendents de si es troben entre els afortunats amb algun dels premis. A Vilafranca per exemple Jolper va vendre un tercer premi de la loteria de Nadal de 2012.

Des de les administracions de loteria apunten també que tot i que aquests dies la gran protagonista és la loteria de Nadal, ja venen també números per el sorteig de Reis, que és la segon gran cita anual d’aquests tipus de loteries a casa nostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: