Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La campanya ‘Raons de pes’ per reduir l’ús envasos per anar a comprar arriba a Torrelles

La campanya ‘Raons de pes’ per reduir l’ús envasos per anar a comprar arriba a Torrelles

En col·laboració amb diversos establiments del municipi, es vol conscienciar la ciutadania de la importància de reduir l’ús d’envasos de plàstic i els d’un sol ús.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació, inicia la campanya ‘Raons de pes”, que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Amb aquesta acció en els establiments de Torrelles, es vol contribuir a canviar els hàbits de consum de la ciutadania, fomentant l’ús d’envasos reutilitzables i reduir els plàstics d’un sol ús alhora que facilitar en aquells comerços en que sigui possible, la venda a granel amb l’objectiu de generar menys residus.

Amb la incorporació d’aquests nous hàbits de consum, a més de generar menys residus plàstics, també s’aconsegueix disminuir presència de microplàstics en els aliments i els productes alimentaris que comprem a granel, fomentar un comerç local més sostenible i contribuir a mitigar el canvi climàtic, ja que es redueixen les emissions de Co2 provinent de la producció d’envasos.

Els establiments de Torrelles que participen en la campanya lliuraran una targeta de fidelització als clients i, per cada compra que es realitzi utilitzant el propi envàs, es rebrà un adhesiu. Acumulant-ne sis, la botiga obsequiarà al client amb bosses reutilitzables o carmanyoles per comprar sense residus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: