Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Capacitats 2023 anima a trencar barreres

Capacitats 2023 reivindica els drets de les Persones amb Discapacitat a través d’una exposició que anima a trencar barreres.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria d’Igualtat, i les entitats que integren la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat organitzen el programa Capacitats 2023, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre.

El programa inclou un conjunt d’activitats diverses i per a tots els públics. Però l’acte principal és l’exposició que, amb el lema Fes-te còmplice! Ajuda’ns a trencar barreres!, es pot visitar aquests dies al Fòrum Berger Balaguer. L’exposició es concep com una mostra interactiva i participativa, on es poden manifestar les capacitats i discapacitats que qualsevol de nosaltres podem tenir.

Àngels Dalmau és la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i va ser l’encarregada d’inaugurar l’exposició dissabte al matí.

La mostra es complementa amb un vídeo recull de les opinions dels usuaris de les entitats organitzadores. L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer acollirà l’exposició fins al 17 de desembre.

(Foto de l’Ajuntament de Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: