Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte se celebrarà a Sant Sadurní el partit de les estrelles d’hoquei patins

Pau Bargalló liderarà la selecció catalana i Joao Rodrigues ho farà per l’equip de l’All Stars

Aquest passat dijous va tenir lloc a la Fassina de Sant Sadurní el sorteig de jugadors que formaran part dels dos equips que s’enfrontaran en el partit de les estrelles el dissabte 30 de desembre al pavelló olímpic de l’Ateneu a partir de dos quarts de vuit del vespre.
Els dos equips seran la selecció Catalana per una banda i l’All Stars de l’Ok lliga per l’altra. La tria de jugadors que formaran part d’aquest enfrontament ha sigut per votació popular a través del web de la federació catalana de patinatge. Més de 15000 vots han decidit qui seran els membres d’aquests equips.

Per una banda, Pau Bargalló liderarà la selecció catalana i Joao Rodrigues ho farà per l’equip de l’All Stars. Els equips estaran formats per 10 jugadors cadascun i s’escollirà un MVP del partit a través d’Instagram per tota la gent que segueixi el partit tant en directe com per televisió.

La resta de jugadors són els següents: Joan Pujalte, Marc Grau, Nil Cervera, Biel Pujades, Adrià Ballart, Xavi Aragonès, Carles Domènech, Càndid Ballart, Guillem Torrents per la selecció catalana i Sergi Aragonès, Arnau Xaus, Gerard Riba, Sergi Folguera, Marc González, Gerard Miquel, Humberto Mendes, Carles Grau i Arnau Martinper l’equip de l’All Stars.

Durant tot el dia hi haurà un 3×3 que enfrontarà 25 equips de diferents categories de la base i que rebran els seus trofeus durant la mitja part del partit de les estrelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: