Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la campanya comercial local de Nadal a Sant Sadurní

Sant Sadurní va celebrar divendres l’encesa de l’arbre i els llums de Nadal i l’inici de la campanya comercial local amb un acte a la plaça de l’Ajuntament.

L’encesa de llums va comptar cercavila amb els Tabalots i amb els Pierrots de l’Escola Cascavells i després una mostra de Dansa amb Cascavells, Estem per tu, Banjara i Equip.
L’alcalde Pere Vernet i la regidora de Comerç Eva Cruces, acompanyats per representants de Som Sant Sadurní, van donar la benvinguda.
L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, inicien una campanya de Nadal amb premis setmanals, llums, música i dinamització al carrer, amb jocs gegants, mostra de dansa, passa-carrers, concerts, nadales i un Tió popular i solidari.
Fins al 21 desembre totes les compres fetes a les parades del mercat setmanal i establiments del Som Sant Sadurní entraran al sorteig de 4 paneres. I d’altra banda fins al 5 de gener hi haurà sortejos setmanals de targetes regal de 100€ i 30 jocs col·leccionables. I el dia 8 de gener SOM Sant Sadurní sortejarà una targeta regal de 500€ entre els clients més fidels, que hagin utilitzat la targeta client de l’1 de desembre al 5 de gener en 10 compres durant la campanya de Nadal i Reis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: