Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní acull una nova edició del Congrés Internacional de l’Associació Col·legi d’Enòlegs

Sant Sadurní acull una nova edició del Congrés Internacional de l’Associació Col·legi d’Enòlegs

El Congrés es va celebrar el divendres 17 de novembre, i es va refermar com a una de les cites destacades en el món de l’enologia. Els reptes al voltant del canvi climàtic van centrar el debat.

Aquest passat 17 de novembre el Cava Centre de Sant Sadurní va acollir un esdeveniment clau dins el sector vitivinícola: el Congrés Internacional ACE de l’enologia i el cava 2023, organitzat per l’Associació i Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, la Confraria del Cava i l’INCAVI. La jornada va ser un èxit rotund, amb totes les entrades presencials exhaurides dies abans.

El focus principal d’aquest any va ser abordar solucions enològiques davant la pèrdua d’acidesa causada pel canvi climàtic. Els assistents, tant en format presencial com a través de connexions telemàtiques, van tenir l’oportunitat de participar en un programa complet de conferències, que va culminar amb un Tast didàctic dirigit de vins escumosos de viticultura extrema.

Amb aquesta edició, el Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava s’afirma com un esdeveniment de referència en el camp de l’enologia, marcant un precedent per a futures edicions i consolidant Sant Sadurní com un centre neuràlgic de la cultura del cava i l’enologia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: