Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paola Pascual ja suma 35 gols en 7 partits amb un Patí Vilafranca que arrasa a Segona Catalana

La jugadora del Vilafranca és la màxima golejadora de la categoria, que lidera amb mà de ferro l’equip de la Poliesportiva.

24-0. Golejada d’escàndol del Patí Vilafranca en la setena jornada de la Segona Catalana femenina. Amb aquest triomf davant el Prat, les vilafranquines allargaven el seu ple de victòries i mantenien la primera posició. De moment la lliga està sent un passeig triomfal, i tot fa apuntar que aquesta temporada serà un mer tràmit per un Vilafranca plagat de jugadores de categoria superior, amb passat a l’OKLliga.

Una de les màximes exponents d’aquest equip és la Paola Pascual. Ara mateix, l’ex del Vilanova ja ha anotat 35 gols en 7 partits. És la màxima golejadora de totes les categories sènior catalanes.

L’objectiu d’aquesta temporada i de les següents és anar escalant de categoria i instal·lar-se a la Nacional Catalana, de cara al curs 25/26.

L’equip vilafranquí posarà tot de la seva part per fer-ho, i per a això comptarà amb un grup de jugadores de qualitat contrastada i que, a més de ser bones companyes, són grans amigues.

Conscients de la seva superioritat, les vilafranquines competeixen al màxim contra totes les rivals. Aquesta és la millor manera de respectar al contrari. L’equip és líder de la categoria amb 21 punts de 21 possibles. En aquestes set jornades només ha encaixat 6 gols i ha anotat 99, el que fa una mitjana de 14 per partit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: