Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laura Rodríguez, de jugadora de La Granada, a la primera presidenta en 104 anys

Jugadora del club durant 4 anys, ara ostenta el càrrec de presidenta. És la primera dona en dirigir l’entitat en 104 anys d’història.

Des del passat 2 d’agost el CF La Granada compta amb Laura Rodríguez com a presidenta. Un fet destacable, però que cada vegada hauria de deixar de ser notícia: Rodríguez és la primera dona en ostentar el càrrec en els 104 anys d’història de l’entitat granadenca.

Jugadora del club durant 4 anys, després va provar sort al Subirats. Allà les lesions no la van respectar i la van obligar a deixar el futbol. Però això va acabar convertint-se en una oportunitat: encara recuperant-se d’una lesió, durant la celebració del centenari de La Granada, es va celebrar un sopar d’exjugadors del club on la van animar a integrar-se a la junta, on va militar durant dos anys, fins que l’anterior president Dídac Pinyol va finalitzar el seu mandat.

Poques setmanes després d’arribar al càrrec, el club va rebre la gran notícia de l’ascens de l’equip femení a Primera Divisió Catalana. Una notícia que va arribar de forma inesperada, i a només tres dies de començar la lliga.

Tot i l’inici complicat del conjunt sènior masculí de Tercera Catalana, al club confien en signar la permanència. Estabilitzar els primers equips a les respectives categories, dotar de múscul a la base i fer créixer el femení en les categories d’iniciació… Són alguns dels reptes dels propers anys.

Laura Rodríguez va ser la convidada d’aquesta setmana a la tertúlia de l’Esports 21 de Ràdio Vilafranca, programa que s’emet cada dilluns a les 20:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: