Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur augmenta el mes d’octubre a l’Alt Penedès

Com ha passat també en el conjunt de Catalunya, l’atur ha crescut en el darrer mes a la comarca de l’Alt Penedès.

Concretament a 31 d’octubre s’han registrat 4.867 persones aturades, el que suposa un increment de 71 aturats respecte del mes de setembre. Malgrat tot, però, la taxa d’atur registral millora un punt i se situa en el 8’8%.
A Vilafranca ara hi ha 1.911 aturats, 35 més que al setembre. També creix l’atur a Sant Sadurní en 14 persones, arribant als 483 aturats. En canvi als Monjos baixa lleugerament l’atur, amb tres persones menys, i un total de 339 aturats i a Gelida es manté la mateixa xifra que el mes anterior, amb 316 aturats.
Si es contemplen les dades, de forma interanual, la xifra actual és millor que la de l’octubre del 2022, quan es registraven 4.947 aturats i una taxa d’atur registral del 9’3%.
En relació al conjunt de Catalunya, el mes d’octubre es va tancar amb 4.261 persones més inscrites a les llistes del Servei d’Ocupació. Així, la xifra total d’aturats a Catalunya és de 339.693, la xifra més baixa d’un mes d’octubre dels últims setze anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: