Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament preveu una inversió de tres milions d’euros per cobrir les vies al Poble Nou

L’Ajuntament preveu una inversió de tres milions d’euros per cobrir les vies al Poble Nou

Es calcula que les obres comencin i es finalitzin de cara als anys 2026 i 2027

El projecte d’alcaldia de proximitat té lloc aquesta setmana al barri del Poble Nou. Allà l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha explicat els reptes que té l’ajuntament al barri, entre ells la cobertura del tram de vies de tren entre el carrer Tossa de Mar i el pont de Moja.

Un projecte que Romero ha qualificat de «gran repte» i que suposarà una inversió de més de tres milions d’euros, la més important en la història del barri del Poble Nou. La previsió del consistori, a més, és que entre l’any que ve i el 2025 es pugui acordar el projecte amb ADIF per poder iniciar i finalitzar les obres de cara als anys 2026 i 2027.

D’altra banda, FranCisco Romero també ha destacat que mentre Vilafranca ja està planejat una ampliació de cobriment de vies, en el marc de l’alcaldia de proximitat al barri del Poble Nou, moltes altres ciutats catalanes, en especial les costaneres, encara estan acordant el primer tram de cobriment de les seves respectives infraestructures ferroviàries.

El cobriment de la via al barri del Poble Nou suposarà un «repte tècnic», però l’Ajuntament de Vilafranca confia que amb el seu equip d’assessors, la disponibilitat d’ADIF i les aportacions dels veïns del barri, es pugui fer un projecte integrat en l’entorn.

L’alcalde FranCisco Romero serà al barri del Poble Nou fins al dijous 30 de novembre, acompanyat de l’equip de govern i l’equip tècnic municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: