Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos aprova un pressupost de gairebé 11,5M€ pel 2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos aprova un pressupost de gairebé 11,5M€ pel 2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat un pressupost municipal d’11.470.954,80 euros pel 2024

En un context econòmic i fiscal marcat pels efectes econòmics d’abast global i per l’encariment de preus dels serveis i subministraments i amb l’afegit que el pressupost de l’any vinent tornarà a estar condicionat pels límits econòmics i financers que estableix la llei.

En l’apartat d’inversions es preveu la millora de l’accessibilitat al Castell de Penyafort, projectes de climatització i millora energètica a diversos equipaments municipals, escoles i als pisos de protecció oficial o l’arranjament de la vorera al carrer Montmell. També es contempla l’arranjament de la sala Alguer.

El pressupost s’ha aprovat inicialment amb els vots a favor del PSC i amb els vots contraris d’ERC, PL, JUNTS i PA.

Els comptes municipals han estat aprovats en el plenari municipal celebrat aquesta setmana que també ha abordat altres qüestions, amb els vots a favor de PSC, ERC i JUNTS i l’abstenció de PL i PA, com ara l’aprovació del reglament del cementiri o una ordenança reguladora dels procediments d’intervenció municipal en l’edificació i l’ús del sòl i del subsòl. També s’ha aprovat deixar de ser registre propi d’habitatge per adscriure’s al registre de la Generalitat de Catalunya. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups.

El ple ha donat compte i ha aprovat diverses qüestions de caràcter econòmic i informes de pagaments a proveïdors i morositats i ha debatut una moció presentada pel grup municipal del PSC amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones, que ha estat aprovada amb els vots a favor del tots els partits i l’abstenció de PL.

L’altra moció ha estat aprovada per tots els grups municipals i ha tractat el finançament dels ens locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: