Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Josep Muñoz guanya el premi d’assaig literari d’Andorra amb ‘Sol de nit’

Josep Muñoz guanya el premi d’assaig literari d’Andorra amb ‘Sol de nit’

El sadurninenc Josep Muñoz guanya el premi d’assaig literari d’Andorra 2023 per ‘Sol de nit’, una obra dedicada al filòsof David Hume.

El prolífic i multipremiat autor de Sant Sadurní Josep Muñoz Redon ha guanyat el premi d’assaig literari d’Andorra en la seva 45ena edició amb l’obra ‘Sol de nit’, dedicada a la figura del filòsof escocès David Hume. El guardó consisteix en 3.000 euros i l’edició de l’obra per part de Pagès Editors de Lleida.

El Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra va lliurar el conjunt de premis convocats en un sopar que tenia lloc el dijous passat en el transcurs de la ‘Nit literària andorrana’.
‘Sol de nit’ s’inscriu dins la sèrie de llibres que l’autor ha denominat Metaviatges. Igual com els anteriors llibres publicats dins d’aquesta mateixa sèrie, ‘L’illa de Rousseau’, ‘Les Fronteres de Walter Benjamin’ o ‘El Jardí d’Epicur’, la present obra es dedica a glosar la figura d’un filòsof. En aquest cas, del pensador escocès Hume del qual es desenvolupen, fonamentalment, quatre temàtiques: l’experiència, el costum, la imaginació i la simpatia.

L’obra premiada es publicarà a Pagès Editors a la propera primavera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: