Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Pirates Teatre presenta ‘Els secundaris’, aquest diumenge a Cal Bolet de Vilafranca

Els Pirates Teatre presenta ‘Els secundaris’, aquest diumenge a Cal Bolet de Vilafranca

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de Barcelona de principis del segle XX, barreja peces teatrals còmiques i de vodevil per fer un homenatge als professionals de les grans produccions

La companyia Els Pirates Teatre torna a Vilafranca aquest diumenge 26 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet amb ‘Els secundaris’, la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de Barcelona de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions i en concret, a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Als del passat, als del present i als del futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: