Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El traspàs de l’R4 a la Generalitat haurà d’esperar, segons l’acord d’Esquerra amb el PSOE

La diputada d’Esquerra al Parlament, Lluïsa Llop i el president de la formació a l’Alt Penedès, Pol Pagès, han valorat a Vilafranca els acords per la investidura de Pedro Sánchez

Hores abans que es conegués l’acord de Junts per Catalunya i el Partit Socialista, Esquerra Republicana va convocar una roda de premsa a Vilafranca per valorar els seus respectius acords per la investidura de Pedro Sánchez, entre ells l’amnistia, la reducció del dèficit fiscal i el traspàs de Rodalies.

Un acte, que va anar a càrrec de la diputada penedesenca per Esquerra al Parlament, Lluïsa Llop, i el president de la formació política a l’Alt Penedès, Pol Pagès.

Sobre la taula, es va posar especial èmfasi a l’acord per la transferència integral de Rodalies a la Generalitat. Un traspàs, assegura Lluïsa Llop, que anirà per fases. En primer lloc, s’incorporaran les línies íntegrament de rodalies, com l’R1, R2 i R3, mentre que l’R4, que passa per Vilafranca, haurà d’esperar per ser traspassada, ja que hi circulen altres trens com les mercaderies.

Per una altra banda, Pol Pagès també ha assegurat que aquests pactes són un gran acord de país per part del moviment sobiranista català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: