Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol ret homenatge a Josep Vallverdú en la commemoració del centenari del seu naixement

L’homenatge, celebrat el passat 18 d’octubre, consistia en una taula rodona amb la comissària del centenari, Carme Vidal, que va parlar del poeta i assagista.

També amb l’escriptor Pere Martí, que presentava l’escriptor de literatura infantil i juvenil i amb la il·lustradora Núria Tomàs, que parlava sobre la importància de la il·lustració en l’obra de l’autor. L’acte comptava amb la participació de lectores d’EVA354 que van llegir textos de Josep Vallverdú.
Coincidint amb el centenari de l’escriptor, la Generalitat de Catalunya ha impulsat aquest 2023 les activitats de l’Any Josep Vallverdú, conegut sobretot per haver escrit les peripècies del gos Rovelló, un dels clàssics de la literatura infantil i juvenil dels últims 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: