Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Camerata Penedès ha enregistrat una flashmob per promocionar el seus concerts

Els clients del mercat dels dissabtes es van trobar aquesta setmana passada amb una agradable sorpresa.

Podien escoltar fragments musicals interpretants en directe per la Camerata Penedès. I és que aquesta orquestra va decidir enregistrar una flashmob davant del monument a Milà i Fontanals de la Rambla Sant Francesc. Va ser una actuació sorpresa que no s’havia anunciat i que servia per promocionar els concerts de la Camerata a Vilafranca. El d’aquest diumenge passat que es titulava ‘La seducció de les cordes: Elgar – García Tomás – Bartôk’ i el que faran el 21 de gener titulat ‘La simfonia Júpiter de Mozart’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: