Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el vídeo Dansa Klezmer n.3 amb Camerata Penedès i Pablo Barragán

En les properes setmanes la Camerata Penedès presentarà diversos vídeos on es mostraran projectes ja realitzats mostrant seu ventall artístic.

El primer vídeo que presenten és la interpretació de la Dansa Klezmer n.3 per a clarinet solista i orquestra de corda, composta per Göran Fröst i basada en la música tradicional Let’s be happy. En aquesta ocasió, Camerata va estar liderada per la carismàtica violinista Marta Cardona.
El vídeo l’ha realitzat ‘Me río de los nervios’ amb so en directe. Es va enregistrar durant la producció Camerata Penedès i Pablo Barragán a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca el passat 7 de maig.
Pablo Barragán, guardonat amb multitud de premis internacionals, ha col·laborat en diverses ocasions amb Camerata Penedès oferint una selecció d’obres cabdals del repertori per a clarinet amb uns arranjaments exclusius per a orquestra de cordes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: